REKOn tarina

REKO – REILUA KULUTUSTA VUODESTA 2013

Kirja PDF-versiona »

REKOn tarina

REKO on pohjalainen, koko maailman valloittanut suoramyyntijärjestelmä. Kun luomuviljelijä Thomas Snellman Pedersörestä esitteli ideansa maataloustuotteiden suoramyynnistä, monet suhtautuivat epäillen. Mistä asiakkaat löydettäisiin ja kuinka myynti järjestettäisiin?

Nykyisin REKO-renkaat ovat arvostettu konsepti, jonka mukaisesti tuottajat myyvät tuotteitaan suoraan asiakkaille – ilman byrokratiaa, välikäsiä tai pitkiä kuljetuksia. REKO lanseerattiin oikeaan aikaan ja se onnistui vastaamaan muuttuneeseen kuluttajakäyttäytymiseen ja toiveeseen paikallisesti tuotetuista, puhtaista elintarvikkeista.

REKO-piirejä on nykyisin yli 600 ja niihin kuuluu yli kaksi miljoonaa jäsentä 14 eri maassa. Lukumäärä kasvaa edelleen ja perustaja Thomas Snellman on kysytty luennoitsija erilaisissa maatalouteen liittyvissä tapahtumissa.

Nyt on aika kertoa REKOn tarina. Miten konsepti toimii, kuinka ensimmäinen rengas perustettiin, minkälaisiin haasteisiin matkan varrella on törmätty ja keitä asiakkaat ovat? Mitä REKO on tänä päivänä ja kuinka perustaa oma rengas? Kerromme myös Pohjanmaan maailmankartalle asettaneen Thomas Snellmanin, Karbyn kylästä kotoisin olevan luomuviljelijän tarinan.

Tilaukset
Kirjoja on saatavana suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Voit tehdä tilauksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen thomas.snellman@multi.fi
Hinta on 5 €/kpl plus postikulut.