Omat kirjoitukset
Suomen maatalousko nykyisellään tehokasta ja kestävää?
Neliömetrillä peltoa voi tuottaa 50 grammaa lihaa, 500 grammaa viljaa tai 5 kiloa juureksia.
(Maaseudun Tulevaisuus 1.6.2018)

Ekologista, kukoistavaa ja paikallista
Syöminen on yksi perustarpeistamme ja siksi ei ole samantekevää, miten ruokaa tuotetaan. Sain taannoin käsiini ranskalaisten agronomi-insinöörien laatiman Afterres 2050-julkilausuman. Siihen on koottu kymmenen vuoden ajatustyö, jolla on yritetty ratkaista maatalouden...
Uutisoinnit
Vuoden Maaseutukasvoksi valittiin REKO-ringin Suomeen perustanut Thomas Snellman
(Maaseudun Tulevaisuus 05.09.2018)
Suomen Thomas Snellmanin REKO-lähiruokamalli voitti ruokayrityskategorian pohjoismaisesta ruokakilpailusta Emblasta
(Maaseudun Tulevaisuus 24.08.2017)
Thomas Snellman palkittiin lähiruuan edistämisestä
(Maaseudun Tulevaisuus 26.03.2015)
Muut
Thomas Snellmanista piti tulla lääkäri, mutta sitten suunnitelmat muuttuivat – Reko-rinkien isästä tuli maailmaa kiertävä luomutilallinen
(Maaseudun Tulevaisuus 15.12.2018)